Noutati

Dupa o pauza de 11 luni, proiectul RepublicaPloiesti.net va continua. 🙂 In curand, noi articole despre Ploiesti, despre cladirile vechi care au disparut sau care inca mai exista, dar si despre momente din trecutul orasului si ploiesteni cu o viata care merita povestita.

M-am gandit mult la obiectivele proiectului RepublicaPloiesti si la modurile prin care aceste idei se pot materializa. Momentan pot spune doar ca in viitorul (destul de) apropiat va fi mai mult decat o simpla initiativa online, dar toate la timpul lor.

Documentarea si colectarea documentelor legate de istoria Ploiestilor (de orice fel) a continuat si in ultimile 11 luni si, la momentul potrivit, toate vor fi accesibile tuturor. Gratuit si fara piedici.

Dar cum traim intr-o lume materiala, finantarea este si va fi punctul slab al oricarei initiative culturale. Proiectul RepublicaPloiesti poate fi sprijinit prin donatii directe prin PayPal, iar pentru orice alta modalitate adresa de e-mail se afla pe pagina de Contact.

De asemenea, pozele vechi de familie (in special cele realizate in exterior) pot fi surse importante pentru istoria orasului. Asa ca daca aveti fotografii vechi si nu le puteti identifica/nu vreti sa le pastrati/doriti le datati sau orice altceva, imi puteti trimite un e-mail.

Noi articole – in curand!

Noutati
Tagged on:

11 thoughts on “Noutati

  • June 7, 2012 at 9:44 am
    Permalink

    Felicitari.
    Ma bucur ca ati reluati initiativa. Informatiile sunt de o valoare deosebita, si fac parte din patrimoniu identitar al fiecariu ploiestean.

    Reply
  • June 7, 2012 at 4:57 pm
    Permalink

    bine ai revenit! Asteptam, e drept, de ceva vreme aceasta reintoarcere…

    Reply
  • June 7, 2012 at 6:36 pm
    Permalink

    foarte buna vestea asta, pica fix la inceputul sesiunii pentru mine. Sa avem spor deci !

    Reply
  • June 8, 2012 at 5:09 pm
    Permalink

    Asta chiar este o veste buna! Am sa imi fac un cont de paypal si o sa fac o mica donatie!

    Reply
  • June 10, 2012 at 7:24 am
    Permalink

    Sincer nu credeam intr-o revenire. Se pare insa ca parfumul Ploiestilor de altadata e inca puternic! Bine ai revenit si sa ai sanatate pentru a continua!

    Reply
  • June 17, 2012 at 6:14 pm
    Permalink

    Dragi prieteni, credeti ca Ploiestiul vechi s-ar putea reconstitui in Google Earth, sau altceva asemanator? Teoretic stiu ca s-ar putea insa ma refer practic. Multumesc anticipat!

    Reply
  • June 21, 2012 at 8:33 pm
    Permalink

    Felicitari pentru site si pentru revenire!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *