Redirecționează 2% către AEDU

Banner site carusel347

Dragi prieteni,

Dacă vreți să ne susțineți în activitatea noastră de cercetare și promovare a istoriei orașului Ploiești, există o modalitate foarte simplă prin care puteți face acest lucru. Puteți redirecționa 2% din impozitul perceput de către statul român către Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană.

Pașii sunt foarte simpli:

  • descărcați formularul 230
  • completați partea I (Datele contribuabilului), bifați la partea a II-a dacă veniturile de anul trecut provin din salariu sau pensie și semnați formularul (caseta este în josul paginii, în partea stângă)
  • depuneți formularul la Administrația Financiară de care aparțineți sau îl trimiteți prin poștă. Dacă locuiți în Ploiești, adresa instituției este: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova, strada Aurel Vlaicu numărul 22.

Dacă veți completa formularul folosind Spațiul Privat Virtual sau nu puteți imprima formularul de mai sus, datele AEDU sunt următoarele:

Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană

CIF: 31673872

Cont RO55BACX0000001555919000

Sumele obținute vor fi folosite pentru cercetare istorică, sprijinirea unor apariții editoriale, desfășurarea de proiecte educative și constituirea unui fond muzeal de documente, fotografii și alte obiecte cu tematică ploieșteană.

Mai multe despre activitatea noastră puteți afla din rapoartele de activitate pe 2017, 2016 și 2015.

Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană s-a dezvoltat continuu în ultimii ani, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul atâtor persoane cărora le suntem foarte recunoscători și le mulțumim pentru încredere! Avem foarte multe idei pentru 2018 și pentru a le putea pune în practică, ajutorul fiecăruia este important. Suntem siguri că astfel vom putea continua aceste proiecte pentru și despre Ploiești!

Redirecționează 2% către AEDU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *