Quiz Evening – Mahalaua Sfinții Voievozi

Cât de bine vă cunoașteți orașul? Aveți curajul să concurați alături de alte echipe într-un concurs despre Ploiești? Dacă vreți să vă testați cunoștințele și să vă distrați, vă invităm la Quiz Evening la Ploiești, un concurs de cultură generală despre Ploiești, organizat de Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană și Eden Dream Garden. Punem la bătaie jocuri, premii și surprize, dar și informații noi și picanterii despre Ploiești.

Concursul, la care vor participa echipe de câte patru-șase*, va fi urmat de o prezentare interactivă a istoriei Mahalalei Sf. Voievozi.

Evenimentul va avea loc duminică, 20 septembrie 2020, de la ora 17:00 la Eden Dream Garden Ploiești (str. Ștefan cel Mare, nr. 32).

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac pe pagina de facebook a Eden Dream Garden sau pe e-mail la  contact@DezvoltareUrbana.org

Vă așteptăm!

*Fiecare echipă se constituie din cei prezenți la o masă, numărul maxim al membrilor variind între 4 și 6 (în cazul grupurilor mai mari de prieteni), pentru a respecta măsurile de distanțare socială.

Quiz Evening – Mahalaua Sfinții Voievozi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *