Cum poți ajuta

primaria-2Acest proiect se poate dezvolta prin ajutorul fiecaruia dintre noi. Exista mai multe metode prin care oricine poate contribui:
CONTRIBUIE

Simplele fotografii din albumele personale pot ascunde detalii foarte importante din punct de vedere istoric. Scrisorile și cărțile poștale ascund povești fascinante care compun istoria orașului. Obiectele de altădată păstrează ceva din farmecul timpurilor de altădată. Dacă ai poze, scrisori, cărți poștale, obiecte (de la cutii la sticle de sifon și de la plăcuțe de metal la obiecte de perete) sau orice altceva care are legătură cu istoria orașului Ploiești, le puteți dona către Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană. Vă așteptăm cu un e-mail la contact@dezvoltareurbana.org .
PROMOVEAZĂ

Ne poți ajuta cu un simplu share pe Facebook sau prin a le spune cunoscuților tăi despre site-ul nostru. Orice cititor al acestui site de istorie locală este un motiv pentru noi de continua acest proiect educațional.
DONEAZĂ
În ultimii șase ani de zile, AEDU a constituit un patrimoniu de peste 2000 de obiecte care sunt parte a istoriei ploieștene. O mică parte dintre ele pot fi văzute în cadrul tururilor istorice organizate în localitate. Toate însă sunt nucleul a ceea ce ne dorim să fie un viitor muzeul al orașului Ploiești. Fiecare fotografie, carte poștală sau altă bucată de istorie presupune un efort financiar considerabil. Ne poți ajuta printr-o donație oricât de mică în contul AEDU:
Cont bancar
Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană

CIF: 31673872
Cont RO76BRDE300SV09186173000
PayPal
lucianflorin.vasile@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>