Toma T. Socolescu – articol biografic

In loc de un alt material pe blog, fac o recomandare: pagina biografica de pe wikipedia a lui Toma T. Socolescu (recent aparuta si in limba romana).Articolul realizat de catre descendentii lui Toma T. Socolescu este unul foarte bun si contine numeroase informatii si poze despre lucrarile din Ploiesti (si nu numai) ale arhitectului, dar si despre viata sa. 

Toma T. Socolescu – articol biografic

2 thoughts on “Toma T. Socolescu – articol biografic

  • June 20, 2010 at 1:17 pm
    Permalink

    Pana la urma se pare ca ai avut dreptate… Primaria urmeaza sa amplaseze un bust al arhitectului in fata Halelor Centrale.
    Mi-ar placea ca in cladirea care a fost retrocedata familiei sa se fie amenajat (macar la parter) un mic muzeu in memoria lui Toma Socolescu (eu as da bani sa-l vizitez).

    Reply
  • October 14, 2016 at 6:25 am
    Permalink

    Din anul 2009, de când am inițiat, voluntar și onorific, acțiunea„ Toma T. Socolescu”, prin scrisoarea nr. 013119/16 iunie 2009, adresată Primăriei Ploiești și până în anul 2016, atât în Ploiești cât și în Păulești, s-au întâmplat multe. Din anul 2011 și până în prezent am continuat acțiunea singur, ca fiu spiritual, uneori susținut de prieteni. Regret neimplicarea moștenitorilor reali, după anul 2010..Deși am făcut mai mult decât îmi propusesem consider că acțiunea încă nu este finalizată. Voi lupta în continuare, prin scrieri,pentru finalizere.
    Constantin ILIE ,14 10 2016.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *