Cum pot ajuta

Acest proiect se poate dezvolta prin ajutorul fiecaruia dintre noi. Exista mai multe metode prin care oricine poate contribui:

Poze vechi

Simplele fotografii din albumele personale pot ascunde detalii foarte importante din punct de vedere istoric. Daca ai poze ale parintilor, bunicilor sau chiar ale tale, care suprind locuri disparute sau pe care nu le poti localiza, poti sa imi trimiti un e-mail si, cu acordul tau, aceste imagini vor fi publicate pe site. Astfel, orice poza de epoca sau carte postala sau orice alt document cu valoare istorica este interesant si il poti oferi spre publicare sau il poti dona.

Promoveaza proiectul

In cazul in care consideri ca acest site are o valoare educativa, il poti adauga il blogroll-ul tau sau poti pune pe site-ul/blog-ul tau un link sau un banner catre republicaploiesti.net. De asemenea, poti spune si prietenilor despre acest proiect si il poti promova pe retelele de socializare.

Doneaza

Surse de informatii despre istoria Ploiestilor se afla in diferite arhive sau colectii private. Consultarea acestora sau achizitionarea de carti postale, imagini unicat, documente istorice sau chiar numai realizarea unor copii presupun cheltuieli financiare. Poti ajuta facand o donatie prin:
  • PayPal:

Toti banii vor fi folositi pentru procurarea si achizitionarea de materiale pentru acest proiect si, in viitor, pentru editarea unei carti sau unui album despre istoria orasului Ploiesti.

Cum pot ajuta

2 thoughts on “Cum pot ajuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *