Tur istoric – La pas prin trecutul Ploiestilor

Am placerea de a va invita la a doua editie a turului istoric si arhitectural ”La pas prin trecutul Ploiestilor” organizat in cadrul proiectului RepublicaPloiesti.net. Vom merge prin zona centrala a Ploiestilor pentru a vedea ce a mai ramas din patrimoniul vechiului oras care a trecut prin numeroase momente dificile precum cutremurele din 1940 si 1977, bombardamentele aliate din al Doilea Razboi Mondial si sistematizarea din perioada comunista.
De-a lungul plimbarii noastre vom admira diferite imobile construite in stiluri arhitecturale diferite (eclectic, neo-romanesc, neo-gotic) si ne vom opri in locurile unde s-au petrecut momente istorice importante pentru orasul nostru.
Evenimentul va avea loc sambata, 13 octombrie 2012, de la ora 15:00. Locul de intalnire este pe bulevard, in fata casei Radu Stanian, fosta Casa a Casatoriilor. Turul costa 15 ron.
Pentru rezervari: mail la lucianflorin.vasile@gmail.com // comentariu la acest articol (insotit de un numar de telefon sau o adresa de e-mail).
PS: Facebook-ul nu mai permite ca o pagina (nu profil individual) sa trimita invitatii pentru un event, asa ca postez aici linkul catre eventul de pe reteaua de socializare: http://www.facebook.com/events/194195047381265/
Tur istoric – La pas prin trecutul Ploiestilor
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *