Raport de activitate – 2022

Ca de obicei, la final de an tragem linie și analizăm ce-am reușit să facem în ultimul an. Pentru AEDU, 2022 a fost un an foarte plin, cu evenimente publice, tururi istorice și cărți.

Ne-am bucurat să putem organiza tururi pietonale atât pentru publicul larg, cât și pentru grupuri private, fie că a fost vorba de turiști români sau străini.

Am publicat și volumul „Viața la Ploiești. Din vremea fanarioților până în perioada interbelică”, al treilea titlu al colecției Restitutio.

Însă direcția în care ne-am dezvoltat cel mai mult a fost, fără îndoială, cea de cercetare: am studiat sute și sute de dosare și periodice de epocă, iar rezultatele urmează să se vadă în proiectele editoriale la care lucrăm (momentan avem nu mai puțin de cinci în lucru!) și în viitoarele tururi istorice.

Raportul de activitate al AEDU pe anul 2022 este disponibil aici.

Raportul de activitate al AEDU este nu doar o tradiție, ci și exercițiu de transparență, prin care vrem să arătăm activitatea și proiectele noastre dedicate orașului Ploiești. Este ceea ce facem de peste treisprezece ani și ceea ce vom continua și de aici înainte.

Vă mulțumim fiecăruia dintre dumneavoastră pentru că ne sunteți alături. Vă dorim un Crăciun fericit și un an nou mai bun și mai liniștit!

Cu drag,

Echipa AEDU

Raport de activitate – 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *