Redirecționează 3,5 la sută pentru istoria ploieșteană!

Dragi prieteni,

La începutul fiecărui an, aveți posibilitatea să ne susțineți în activitatea noastră de cercetare și promovare a istoriei orașului Ploiești prin redirecționarea către AEDU a 3,5% din impozitul pe venit. Este o sumă pe care o statul o reține automat, dar care poate fi atribuită unei alte entități juridice.

Pentru Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană, sumele colectate prin redirecționarea celor 3,5% sunt utilizate pentru achiziționarea de materiale de arhivă (precum cărți, documente, fotografii sau drepturi legale de reproducere), pentru publicare de cărți și albume despre istoria orașului și pentru cheltuieli administrative (raportarea activității către instituțiile statului, funcționarea site-urilor, deplasări etc).

Dacă vreți să aflați în detaliu despre activitatea noastră, puteți consulta rapoartele de activitate:

Cum puteți redirecționa cei 3,5%?

  1. Descărcați formularul 230 precompletat cu date AEDU
  2. Îl printați și completați partea I (Datele contribuabilului) și semnați în stânga-jos
  3. Trimiteți formularul
    • direct către noi, scanat, la adresa lucianflorin.vasile@gmail.com și îl vom depune noi la ANAF
    • îl depuneți la Administrația Financiară de care aparțineți sau îl trimiteți prin poștă, cu confirmare de primire. Dacă locuiți în Ploiești, adresa instituției este: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova, strada Aurel Vlaicu numărul 22.

Dacă veți completa formularul folosind Spațiul Privat Virtual sau nu puteți imprima formularul de mai sus, datele AEDU sunt următoarele:

Asociația pentru Educație și Dezvoltare Urbană

CIF: 31673872

Cont RO55BACX0000001555919000

Lucrăm la o mulțime de proiecte și în fiecare zi căutăm fotografii, documente sau obiecte ce țin de istoria ploieșteană, iar sprijinul dumneavoastră poate face diferența care ne-ar ajuta să ducem la bun sfârșit aceste demersuri educaționale și muzeale. De aceea, vă suntem foarte recunoscători și vă mulțumim pentru încredere!

Suntem siguri că împreună vom putea continua aceste proiecte pentru și despre Ploiești!

Redirecționează 3,5 la sută pentru istoria ploieșteană!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *